Kurs 4: Videresending av e-post i Outlook

På Porsgrunn videregående skole fikk vi(pilotgruppa), avklart at det har vært tekniske problemer grunnet noen oppdateringer fra Microsoft i løpet av høstferien.

Det har vært en del frustrasjon fordi ting ikke fungerte…

Noen av oss lærere er så selvkritiske at vi tenker at dette får vi ikke til. Hvorfor klarer jeg det ikke? Har jeg ikke nok digital kompetanse? Er det noe galt med min maskin?

Det var en lettelse å vite at vi ikke gjorde noe galt, men at det tekniske sviktet…og sånn er det i blant i slike pilotprosjekt – og ellers i livet også 😉

I dag var planen dette:

Uke 4 – 20.10, 14:40 – 15:40

Det viktigste framover nå er å få invitasjonene til leksjonene, godta disse og møte opp. Selv om vi ikke skal bruke den «nye» epostadressa ennå, så MÅ vi logge inn på den for å kunne delta på Skype-møtene. Skype for business og Office 365 hører sammen.
Slik er/ser det ut nå:
Vi fortsetter å bruke epostadresse navn.etternavn@t-fk.no som vanlig.
Vi må videresende fra ny adresse brukernavn_på_feide@skole.t-fk.no til den vi bruker daglig.
MEN vi må bruke den nye e-postadressa til å logge inn når vi skal delta på møter og leksjoner, samt når vi skal opprette notatblokker for elevene osv.
Andre lenker som kan være nyttige:
image
Stor forvirring går nå sakte men sikkert over i lettere forvirring. Så får vi håpe den minsker mer og mer for hver leksjon.
 Les mer om prosjekt digital ringperm ved Porsgrunn vgs her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *